Starity

VV Fecó a Muzsika TV-ben debütál

2012. március 15. 13:01   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fecó nagy álma valósult meg a Muzsika TV jóvoltából. Mivel haknizni nem hívták sehova, mulatós zenével próbál a köztudatban maradni.

hirdetés
VV Fecó a Muzsika TV-ben debütál
Fotó: Muzsika TV / Sajtoklub

Fecó énekhangjára már Vastag Csaba, az X-Faktor győztese is felfigyelt a Való Világban. A pécsi dumagép megfogadta a tanácsot és énektanárhoz jár, szorgalmasan gyakorol és már két saját dallal is büszkélkedhet. Úgy döntött, hogy a mulatós világban szeretné magát kipróbálni, erre nem is kellett sokáig várnia, úgyanis meghívást kapott a Muzsika TV Házibuli Attilával című műsorába. Vasárnap este nyolctól látható Fecó első fellépése Tilinger Attila népszerű műsorában.

„Naponta járok énektanárhoz, de még otthon a fürdőszobában is énekelek. Szeretném profin csinálni és remélem, hogy sokaknak tetszik majd a zeném. Angéla amikor meghalotta az egyik dalt, ami róla szól elsírta magát a meghatottságtól. A műsorban Bódi Csabi is fellépett és nagy örömöre utána megkeresett Bódi Guszti, akivel nagyon jót beszélgettünk és a közös munka ötlete is felmerült” – mesélte Fecó lelkesen a fellépés után.


Fotó: Muzsika TV

Fecó mellett különleges meglepetéssel is kedveskedik nézőinek a Muzsika TV az ünnepi hétvégén. Tematikus napokat tart a csatoran, így egész napra garantált a jókedv. Március 15-én, csütörtökön csak hazai klipeket sugároznak. Pénteken Szenes Iván szerzeményei uralják a képernyőt. Este mutatja be a csatorna Szenes Iván emlékére rendezett koncertet, amelynek érdekessége a sztárfellépők mellett, hogy az X-Faktor sztárja Wolf Kati itt kapta meg elsőként a Szenes Iván Művészeti-Díjat. Kati gyermekként egy Szenes Iván-dallal, a Vuk főcímdalával vált ismertté.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek