Starity

Heather Morris csak nevet a kiszivárgott képein

2012. március 16. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Glee szőke sztárja nem kapott sokkot, amikor szembesült azzal, hogy saját készítésű aktképeit egy hacker feltöltötte az internetre.

hirdetés
Heather Morris csak nevet a kiszivárgott képein

Heather Morris nem hétköznapi híresség, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy egyszerűen viccet csinált abból, hogy egy hacker feltöltötte a telefonnal készült meztelen képeit az internetre. Míg más színésznők, például Christina Hendricks, Scarlett Johansson és Vanessa Hudgens kiborultak a kiszivárgott képeik miatt, a Glee sztárja egyáltalán nem zavartatta magát, sőt még tréfálkozott is a fotókon.

Barátai szerint a színésznő egyáltalán nem volt kiakadva, amikor meglátta magát a híroldalakon. „Amikor Heather észrevette, hogy kikerültek a képei, egyáltalán nem volt feldúlva. Őszintén szólva úgy reagált, hogy lehetne ez rosszabb is, legalább jól néz ki” – mondta Heather egyik közeli ismerőse, azt is hozzátéve, hogy bár a színésznő az egész dolgot humorral kezeli, ügyvédjével azon vannak, hogy lekerüljenek a képek a netről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek