Starity

Demi Lovato fellépett az American Idolban

2012. március 17. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Skyscraper énekesnője magával hozta energiáját a FOX tehetségkutatójának versenyére. Demi Lovato elkápráztatta az American Idol közönségét rockos fellépésével csütörtök este.

hirdetés
Demi Lovato fellépett az American Idolban

Legutóbbi idolos megjelenése Joe Jonasszal volt 2010-ben. Most a 19 éves énekesnő legújabb slágerét, a Give Your Heart A Breaket adta elő, a közönség legnagyobb örömére.

Miután befejezte a fellépését, Lovato elismerően csiripelt a Twitteren: „Wow! Köszönöm, srácok! Ez nagyon jó szórakozás volt... El se hiszem, hogy Steven Tyler, J.Lo és Randy Jackson előtt énekeltem!”

A fellépésével minden rajongóját elkápráztatta, hiszen ismét megmutatta, milyen csodálatosan is tud énekelni. Nemcsak azért példakép a fiatalok számára, mert odaadásával inspirálja rajongóit, hanem mert minden alkalommal tökéletes és szinte hibátlan előadást nyújt. Pontosan ez az, amit csütörtök este is csinált az Idol színpadán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek