Starity

Rihanna: „Se fenekem, se mellem”

2012. március 17. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fogyásnak köszönhetően Rihanna nem csak a kilóktól szabadult meg, ennek köszönhetően teste egy elég nagy változáson ment keresztül.

hirdetés
Rihanna: „Se fenekem, se mellem”

Már az év elejétől kezdve Rihanna fogyókúrázni kezdett, ám nem csak a kilóktól sikerült neki megszabadulnia, hiszen csodálatos teste egy elég nagy változáson ment keresztül, mint ahogy ő maga is mondta. Ennek köszönhetően se feneke, se pedig melle nincs.

Ennek ellenére Rihanna elégedett a számmal, amit sikerült leadnia, de elmondta, hogy ennél többet nem szándékozik fogyni: „Ennél többet már tényleg nem szeretnék fogyni. Már így is elég bosszantó, hogy már se fenekem, sem pedig mellem nincs” – mondta Riri egy rádiós interjúban.

A diétát, aminek köszönhetően Rihannának sikerült lefogynia, a saját élelmezési szakértője írta fel, miszerint az énekesnő kevés kalóriatartalmú ételeket kellett egyen naponta ötször, sportolni hetente ötször, és minden nap ötször fizikai gyakorlatokat kellett végeznie, melyeknek öt percig kell tartaniuk egyenként.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek