Starity

Rajzák Kinga a Harper's Bazaar címlapján pózol

2012. március 18. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb címlapfotót zsebelt be a felvidéki topmodell, Rajzák Kinga. Ezúttal a szingapúri Harper's Bazaar februári címlapján láthattjuk viszont.

hirdetés
Rajzák Kinga a Harper's Bazaar címlapján pózol
Fotó: Harper's Bazaar

A magyar Glamour szerint 2012 a magyar lányok éve lesz a divatvilágban. Úgy tűnik, igazuk lesz, hisz kis hazánk nagy lányai tündökölnek a világ kifutóin, és szorgalmasan gyűjtik be a világhírű kampányokat, valamint a magazinfelkéréseket.

A sort ezúttal a felvidéki topmodell, Rajzák Kinga folytatja, ugyanis az emberek őt csodálhatják a szingapúri Harper's Bazaar címlapján. A világ egyik legnevesebb divatlapját Amerikában alapították, és 1867-ben jelent meg az első szám. Azóta a világ szinte összes országában kapható, és komoly rangot jelent megkapni egy-egy szám címlapanyagát. Mihalik Enikő és Palvin Barbara is magáénak tudhat egy-egy címlapfotót. Enikő a török, Barbi a koreia változat magazin borítóján pózólt.

A szingapúri magazin címlapján illetve hasábjain még csak egy magyar lány, Axente Vanessa szerepelt még tavaly. Most viszont Kingán a sor, hogy növelje a magyar modellek hírnevét, és a divatlap februári számában pózolt egy Chanel-kollekcióban. A fotós John Paul Pietrus, a stylist pedig Kenneth Goh volt. A sminkért Alice Ghendri felelt, Kinga haját pedig Leila A tette tökéletessé a fotósorozathoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek