Starity

Miley Cyrus féltékeny Jennifer Lawrence-re

2012. március 18. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Barátai szerint veszélyben érzi karrierjét és szerelmét Miley Cyrus, aki attól tart, hogy az Oscar-díjra jelölt Jennifer Lawrence lesz a végzete.

hirdetés
Miley Cyrus féltékeny Jennifer Lawrence-re

Miley Cyrus általában magabiztos fiatal nőként közlekedik a világban, barátai szerint azonban mióta barátja, Liam Hemsworth szerepet kapott a világsikernek ígérkező Az éhezők viadala trilógia filmváltozatában, Miley is megmutatta énjének bizonytalanabbik felét. Az aggodalmak oka pedig nem más, mint a 21 éves, Oscar-díjra is felterjesztett tehetséges színésznő, Jennifer Lawrence, Liam filmbéli partnernője.

„Jennifer leváltotta őt a Hollywood kedvence poszton. Miley fenyegetve érzi magát Jennifer karrierje és önbizalma által. És most Miley retteg, hogy Liam is lecseréli érte őt” – nyilatkozta egyik aggódó ismerőse.

A sztár fenntartásai nem teljesen alaptalanok, hiszen ő maga is Az utolsó dal forgatásán került közelebbi kapcsolatba színész kedvesével, és Hemsworth több nyilatkozatában is az egekig magasztalta Lawrence kisasszonyt.

Az ausztrál színész a filmben igen romantikus viszonyt ápol kolléganője karakterével, és mivel a Twilight forgatásán a Kristen Stewart és Robert Pattinson között kipattant szikra igen hasonló körülmények között keletkezett, nem meglepő, hogy az egykori tinisztárt most kétségek gyötrik.

Másfelől azonban nem mehetünk el amellett, hogy Liam igen elkötelezettnek tűnik Miley-val való kapcsolatában, hiszen még azt is képes volt megbocsátani neki, hogy imádottja jól megviccelte a Punk'd című műsorban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek