Starity

Sírva küldte haza Falusi Mariann a kiesőt

2012. március 17. 18:06   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Falusi Mariann könnyeit törölgetve hozta meg a döntést: Réti Nóra az első, aki távozik a Megasztárból. Szűcs Ádám így új lehetőséget kapott, hogy bizonyítson.

hirdetés
Sírva küldte haza Falusi Mariann a kiesőt
Fotó: TV2

A Megasztár első élő döntőjére zsúfolásig megtelt a TV2 stúdiója. Rokonok, barátok, érdeklődők töltötték meg a termet, hogy élőben szurkoljanak a versenyzőknek. A tizenkét fiatal több hete készült az első nagy megmérettetésre, ahol már csak a nézők szavazata számított.

Az este – hagyományos módon – az új Csillagdallal indult, amelyet együtt adtak elő a megák. A döntősök az este folyamán napjaink legjobb slágereivel álltak színpadra. A zsűri a véleményezés során már nem bánt kesztyűs kézzel a versenyzőkkel, keményen elmondták, ha valami nem tetszett nekik. A férfi ítészek többször kritizálták Falusi Mariann néhány döntését, aki ezen a héten felelt a felkészítésért.

Az új szabályok értelmében a szavazatok állását többször is megmutatták és egy ponton leállították a voksolást. A pillanatnyi sorrend alapján hárman maradtak a veszélyzónában, Bihal Roland, Szűcs Ádám és Réti Nóra. A többiek megnyugodhattak, a három kieső helyen lévőre pedig újra indult a szavazás. Puskás Peti extra produkciója után színpadra hívták a három fiatalt, akik közül Bihal Roland volt az, akinek a nézők bizalmat szavaztak.


Fotó: TV2

Falusi Mariannra várt a nehéz döntés: Szűcs Ádám és Réti Nóra közül ki az, akit továbbjuttat a következő döntőbe. A zsűri egyetlen női tagja elcsukló hangon, könnyek közt mondta ki Szűcs Ádám nevét, ami azt jelentette, hogy a 17 éves Réti Nóra esett ki a Megasztárból, érte szólt elsőként a Búcsúdal, amelyet Caramel és a tizenegy továbbjutó énekelt el neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek