Starity

Hamarosan a mozikban Brian Krause új filmje

2012. március 18. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan bemutatják a tengerentúlon a Bűbájos boszorkák sztárjának új filmjét. Brian Krause hamarosan megjelenő filmje a Gemini Rising címet kapta.

hirdetés
Hamarosan a mozikban Brian Krause új filmje

Sokan aggódnak Brian miatt, hiszen mostanság igencsak sok időt szentel karrierjének, mondhatni, futószalagon jönnek az egykori fényőr filmjei. Brian hamarosan egy akció-sci-fi alkotásban lesz látható Amy Hathaway oldalán.

A filmben Brian és Amy mellett szerepet kapott Lance Henriksen, John Savage és Anthony Vitale is. A film rendezője Dana Schroeder, akinek talán ez hozza majd meg a hírnevet, hiszen eddig egy produkciót rendezett 2009-ben, és producerként is dolgozott néhány alkotásban. A film forgatókönyvét Michael Todd és Kenny Yakkel írták.

Brian filmjének premierje 2012. március 30-ára esedékes, ám az európai premierről jelenleg semmi információ nincs. A filmet Berlinben és Los Angelesben forgatták, a költségvetésre pedig másfél millió dollárt áldoztak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek