Starity

Érkezik a Gnómeó és Júlia folytatása

2012. március 18. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2011-ben debütált animációs film folytatást kap, melyben törpéink bűnügyek megoldásába kezdenek.

hirdetés
Érkezik a Gnómeó és Júlia folytatása

Elton John Rocket Pictures stúdiója már izgatottan várja a 3D-s technikával készülő animációs filmet, a Gnómeó és Júlia: Sherlock Gnomest, mely a 2011-es kasszasiker folytatásának ígérkezik, ami tavaly 194 milliót zsebelt be világszerte. Andy Riley és Kevin Cecil fogják írni a forgatókönyvet, akikhez az első részé is fűzhető, valamint már Elton John is megkezdte a munkálatokat a filmzene kapcsán. A terv szerint a produkciónak ősszel látnak hozzá, addig is új rendezőt keresnek, a Gnómeó és Júlia készítője ugyanis a következő filmben csak tanácsadóként veszi ki a részét.

A történet szerint az apró törpéknek szép lassan nyoma vész Anglia kertjeiben, így Gnómeó, Júlia és barátaik Sherlock Gnomes segítségére sietnek, hogy kiderítsék, ki a tettes. Sajnos Sherlock nem olyan briliáns és leleményes, mint emberi alteregója, így a törpék felé érkező fenyegetés nagyobbá válik, mint azt bárki is gondolta volna.

„Szórakoztató családi filmnek ígérkezik. Hiszünk abban, hogy a karakterek kombinálása egy ilyen erős zenei összetétellel nagyszerű folytatást fog eredményezni” – állítja a film producere.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek