Starity

Megérkezett Lana Del Rey új videoklipje

2012. március 19. 19:07   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az énekesnő Blue Jeans című dalának második kisfilmje. Az újabb videó azért szükséges, mert a számot április 8-án kiadják a Born to Die album hivatalos harmadik kislemezének.

hirdetés
Megérkezett Lana Del Rey új videoklipje

Az egyre népszerűbb énekesnő, Lana Del Rey januárban megjelent debütáló albumáról, a nagyot taroló, több országban is listavezető Born to Die-ról megérkezett a legújabb videoklip. A kisfilm a már jól ismert, Blue Jeans című dalhoz készült, melynek már van egy Lana által rendezett, egyszerű klipje.

A szám a Video Gamest és a Born to Die-t követően a harmadik kislemezként érkezik majd az albumról április 8-án. A Blue Jeans második videója a mai napon jelent meg, a rendezője a – legutóbbi klipért is felelős – francia Yoann Lemoine volt.

A különleges hangú énekesnő második profi kisfilmje fekete-fehér lett, és meglehetősen elvont hangulatúra sikerült. A videó egy krokodilokkal teli medencénél játszódik, melyben Lana mellett az egyetlen szereplő ismét a Born to Die klipből megismert teletetovált modell, Bradley Soileau volt.

Lana Del Rey a közeljövőben ismét megörvendezteti majd rajongóit egy videoklippel, mivel nemrég írta meg a Facebookon az énekesnő, hogy a Carmen című sokatmondó szám kisfilmje már elkészült, így valószínűleg hamarosan bemutatják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek