Starity

Még több meglepő fordulat a Vámpírnaplókban

2012. március 24. 09:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lassan vetítésre kerül a Vámpírnaplók harmadik évadjának utolsó része a tengerentúlon, de a szezon még rengeteg meglepetést tartogat a rajongók számára.

hirdetés
Még több meglepő fordulat a Vámpírnaplókban

E hét csütörtökön adta le a The CW a nagy sikerű sorozat, a Vámpírnaplók harmadik évadjának 17. részét, Break On Through, magyarul Áttörés címmel. Így mindössze öt epizód maradt ebből a szezonból, de még rengeteg meglepő fordulatot tartogatnak a hátralevő részek.

Mint korábban kiderült: valakitől el kell búcsúznunk az utolsó részben, és az első számú jelölt a vámpírvadászt alakító Matt Davis. Alaric halála nem is lenne olyan meglepő az utóbbi néhány rész alapján, hiszen a gyűrűje, ami rengetegszer megmentette a haláltól, egy Alapító családok tagjait gyilkoló gonosz alteregót hozott ki belőle. Ez alapján nagy esély van rá, hogy valaki vagy esetleg saját maga végezni fog vele a huszonkettedik, The Departed (Az elhunytak) című epizódban.

A három főszereplő Elena, Damon és Stefan valószínűleg biztonságban vannak, de sajnos még bármi megtörténhet. Michael Ausiello viszont annyit elárult, hogy Klaust biztosan életben fogják hagyni. Lehet, hogy sikerül békében megélniük Mystic Falls lakóinak az Ősökkel?

„Klaus ma már a sorozat állandó és meghatározó szereplője, így az ellenségei próbálják majd kerülni a konfliktusokat. Azt nem mondom, hogy végleg lemondanak a hibrid elpusztításáról, de még ez is számításba jöhet” – nyilatkozta Paul Wesley.

Nemsokára egy hét tavaszi szünet következik, de a visszatérés után, a 19. résztől a Salvatore testvérek és a gyönyörű hasonmás, Elena szerelmi háromszöge nagy meglepetéseket fog hozni. Az E!Online értesülései szerint egy nagy összecsapás várható, és Julie Plec is felcsigázta a rajongókat azzal a kijelentéssel, hogy több csókjelenet lesz látható az utolsó néhány epizódban, mint az egész eddigi évadban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek