Starity

Christina Aguilera kezdi visszanyerni régi alakját

2012. március 25. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christina Aguilerát az elmúlt időben ki akarta készíteni a média, bármit tett, a legrosszabbat hozták ki belőle, mintha szándékosan el akarnák kotorni a felszínről. Azonban Xtina megmutatta, milyen fából faragták: gőzerővel dolgozik önmagán és az új zenéjén.

hirdetés
Christina Aguilera kezdi visszanyerni régi alakját

A média bebizonyította, mennyire álnok és kétszínű; az elmúlt évben szinte minden nagyobb újság és blog azon dolgozott, hogy megtörje Christina Aguilerát, hogy végleg feladja a harcot, és visszavonuljon. Nemrég az egyik rádióállomás olyan messze ment el, hogy élő adásban kritizálta a súlya miatt, de Adam Levine természetesen megvédte az énekesnőt.

A rajongók az elmúlt egy hónapban nagyon aggódtak kedvencükért, de nagy megnyugvást jelentett számukra, hogy Christina március 23-ára meghívást kapott a The Voice-os csapatával a Jay Leno Show-ba. Sokan abban reménykedtek, hogy kapnak valami új hírt Christina zenéjével kapcsolatban. Ez sajnos elmaradt, de Aguilera látványosan lefogyott, és nagyon mosolygós volt. Az biztos, hogy valami készülőben van, és dolgoznak az énekesnőn, hogy a visszatérésére erősebb legyen mint valaha.

Christina Aguilera megmutatta, hogy a mélyről is vissza lehet térni, és nem számít, ki mit mond, a lényeg az, hogy mennyi erő és tehetség pumpál az ereiben. Valahogy úgy gondoljuk, hogy ez még csak a kezdet, és van még pár dolog Xtina zsebében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek