Starity

Lady Gaga lezárja a Born This Way-korszakot

2012. március 26. 08:08   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az eddigi ígéretekkel ellentétben nem lesz több kislemez a Born This Way albumról, és nem is kap több promóciót a korong. A rajongóknak azonban nincs okuk elkeseredni, mivel valószínűleg még 2012-ben megérkezik Gaga új lemeze.

hirdetés
Lady Gaga lezárja a Born This Way-korszakot

Lady Gaga egy ideje igencsak eltűnt a nyilvánosság elől, mivel az eddig mindig középpontban lévő énekesnő gőzerővel dolgozik új albumán és turnéján. A novemberben megjelent – igen rosszul teljesítő – Marry The Night kislemez óta a Lady nem nagyon hallatott magáról, és most kiderült, hogy az eddigi pletykák és az énekesnő által megerősített információk ellenére nem lesz több kiadott dal a Born This Way albumról.

A Grammy-díjas, aranyszívű énekesnő azért fejezi be ilyen hamar a hosszútávra tervezett Born This Way érát, mert nem igazán a tervek szerint sült el. Lady népszerűsége igencsak megcsappant az utóbbi időben, mely talán a sok rosszindulatú folyamatosan támadó rajongónak is köszönhető.

Az album öt kislemeze közül csak a Born This Way és a The Edge of Glory teljesített jól a listákon, ám ezek a dalok sem lettek akkora slágerek mint a régebbi számok. Az énekesnő videoklipjeinek nézettsége is elmarad a régebbiektől, melynek az oka az, hogy a kisfilmeket – sokak nemtetszését kiváltva – nem profi rendezőkkel készítették el. Gaga mostanában annyi díjat sem zsebel már be, a legrangosabb zenei díjátadóról, a Grammy-ről is üres kézzel távozott.

A Universal Music kiadó most megerősítette, hogy a Born This Way korszak lezárul, így nem lesz több kislemez, vagy videoklip. A hír miatt sok rajongó csalódott, többek közt azért is, mert az extravagáns énekesnő eredetileg 9-10 kiadott dalt tervezett, és Gaga megerősítette a Scheiße kislemezt és a Government Hooker kisfilmet is. A bukások és az énekesnő csökkenő népszerűsége miatt viszont érthető a döntés.

A Born This Way éra lezárása miatt a Lady rajongóinak nincs okuk elkeseredni, mivel Gaga a tervek szerint 2012-ben új albumot ad majd ki, és ha csúszás miatt az új korong nem is, de egy kislemez minden bizonnyal érkezik még idén. A munkamániás énekesnő már nagyban dolgozik a nagylemezen, korábban az MTV-nek elárulta azt is, hogy több dalt is megírt, és már a cím is megvan.

Mivel a túlságosan is sokat népszerűsített Born This Way-korszak nem a tervek szerint sikerült, a Lady és csapata az új albummal változtatni akar, és szeretne visszatérni a The Fame és The Fame Monster korongok stílusához. Az új lemeznél a szokásos producerek megmaradnak, de valószínűleg most több dalt vesznek majd fel RedOne-nal, mivel az eddigi nagy Gaga-slágerek (Just Dance, Poker Face, Bad Romance) mind az ő nevéhez fűződnek.

Az énekesnő új albuma valószínűleg a közelgő turné alatt fog megjelenni, és a kisebb szünet után újult erővel tér majd vissza. A hírek szerint lesz a lemezen egy Diana hercegnőről szóló dal is, melyet Gaga a Vanity Fair magazinnak már lejátszott, és a lap szerint hatalmasat fog ütni a szerzemény. Az albumon nem megerősített pletykák szerint közreműködhet majd a Coldplay, Elton John, Beyoncé és a nemrég felfedezett Lana Del Rey is.

Nemrég az album producere, Fernando Garibay megírta a Twitteren, hogy hamarosan izgalmas hírek érkeznek majd a lemezről, és nemsokára az április 27-én induló nagyszabású turné újabb állomásait fogják majd bejelenteni. Lady Gaga is tovább csigázta rajongóit, mivel egy igen érdekes sort írt a napokban.


Lady Gaga a Born This Way korszak utolsó kislemezét adja elő akusztikus változatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek