Starity

Érkezik az ötödik Reszkessetek, betörők!

2012. március 26. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy új arc mutatkozik be az ötödik Reszkessetek, betörők!-filmben, amelyben egy Finn nevű fiúcska száll szembe a rablókkal.

hirdetés
Érkezik az ötödik Reszkessetek, betörők!

A nagy sikerű Reszkessetek, betörők! első és második része után még kettő következett, amelyek nem arattak osztatlan sikert. Évekkel a lecsengése után azonban egy apró fiúcska ismét szembe száll három balfék rablóval.

A történet szerint Finn Baxter szüleivel Kaliforniából Maine államba költözik. A fiatal srác rémülten érkezik az új lakásba, ugyanis úgy véli, szellemjárta, ezért csapdákat állít a természetfeletti lénynek, ám később kiderül, házukat három rabló pécézte ki.

A produkcióban, amelyet idén kezdenek forgatni, az A nevem Earlből ismert Eddie Steeples, a Védtelen gyermek sztárja, Jodelle Ferland, valamint egy teljesen új arc mutatkozik be – Christian Martyn személyében. A Reszkessetek, betörők: Egyedül a sötétben címet viselő alkotás Peter Hewitt nevéhez fűződik, aki a 2001-es A tolvajok hercegnőjét is rendezte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek