Starity

Gyerekszínészek, akikre érdemes figyelni

2012. március 29. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Semmit sem lehet elég korán kezdeni, tartja a mondás. Ehhez pedig a mozi és a televíziózás világa is hű marad. Ez persze nem is meglepő, hisz a gyerekszerepeket mégsem játszhatják felnőttek. Most bemutatunk négy olyan gyerkőcöt, akik már most profik a színészetben.

hirdetés
Gyerekszínészek, akikre érdemes figyelni

Aranyosak és tehetségesek. A gyerekszínészek nemcsak édes pofijukkal, hanem bizony nagyszerű játékukkal is elbűvölnek mindenkit. Ha még nem is tartoznak a legnagyobb sztárok közé, az esélyük mindenképpen megvan hozzá, hisz mindegyikük sikeres produkciókban mutatkozott be a nagyközönségnek.

Az alábbi négy gyerekszínészt már egyre többen ismerik, és persze rajongótáboruk is növekszik, ám ennek ellenére úgy döntöttünk, hogy azoknak is bemutatjuk őket, akiknek eddig még nem sokat mond a nevük.

Jackson Brundage

Jackson Brundage 2001. január 21-én látta meg a napvilágot. 6 évesen kapta meg élete első szerepét a Lime Salted Love című filmben, majd következett két epizódszerep: először a Las Vegas, majd az NCIS – Tengerészeti helyszínelőkben. Az ismertséget azonban nem ezek, hanem a Tuti gimi hozta meg számára, amelyben 2008-tól a népszerű széria ötödik évadjától szerepel. Ő formálja meg Jamie-t, Haley és Nathan gyermekét. A kissrácról azóta már több rajongói oldal is készült az interneten.

Teilor Grubbs

A 2001. október 27-én született Teilor Grubbs eddig csak egy szereppel büszkélkedhet, méghozzá a méltán népszerű Hawaii Five-O című sorozatban. Ebben alakítja ugyanis Danny Williams (Scott Caan) lányát. A kis Grace szülei elváltak, így édesanyjával és annak jelenlegi párjával él. Szerencsére azonban édesapjával is sokszor találkozik, akit ilyenkor Danno néven szólít. Bár a karakter nem olyan nagy jelentőségű a szériában, arra mindenesetre elegendő, hogy az őt megformáló kislány megmutathassa, hogy igenis van helye a szakmában.

Amara Miller

A 2000. május 4-én született Amara nagyon ügyesen indította be színészi karrierjét, ugyanis rögtön egy Oscar- és Golden Globe-díjas alkotásban, az idén hazánkban is bemutatott Utódokban kapta meg élete első szerepét. A filmben a George Clooney által megformált Matt King lányát és a Shailene Woodley által játszott Alexandra King húgát alakítja. A fiatal tehetség azóta már az 1600 Penn című tévéfilm egyik jelentős szerepét is megkapta.

Ciara Bravo

Az 1997. március 18-án született Ciara Bravo szinkronszínészként kezdte pályafutását, több rajzfilmben ugyanis ő kölcsönözte a hangját a mesehősöknek. Az arcát több reklámfilmben is láthatta a közönség, a valódi szereplést azonban a Big Time Rush című televíziós sorozatban kezdte, amelyben Kendall húgát, Katie Knightot formálja meg. A népszerű szériából már tévéfilm is készült, amelyet a Nickelodeon csatornán mutattak be. A fiatal lány természetesen ebben is ugyanazt a karaktert formálta meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek