Starity

Alekosz szerint VV Éva egy hónapon belül meghal

2012. március 27. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meglepő kijelentést tett a valóságshow-hős VV Éva életvitelével kapcsolatosan. Alekosz úgy gondolja, ha nem segít rajta valaki, rövid időn belül tragédia történhet.

hirdetés
Alekosz szerint VV Éva egy hónapon belül meghal
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

VV Éva újabban botrányt botrányra halmoz, legutóbb egy celebpartin keveredett verekedésbe, miután részegen bontotta a rendet. A buliban Alekosz is részt vett, aki a helyszínen látottak alapján egyáltalán nem csodálkozik rajta, hogy Évát így megtépték. Ha valaki, ő igazán jól ismeri Évát, hiszen a villában is szemtanúja volt agresszív kirohanásainak.

„Én is ott voltam azon a partin, de Éva meg sem ismert, úgy be volt állva. Piál, mindent beszed, akkor pedig arrogáns és támadó, mindenkit ellenségnek tekint. Ismerem jól, ilyenkor már nem is foglalkozom vele” – mesélte a Blikknek Alekosz, aki többször meg szokta látogatni villabarátnőjét, aki viszont már a legutóbbi találkozássukkor sem volt tiszta.

A görög csődör aggódik a lányért, addig nem is hajlandó vele találkozni, amíg nem változtat. „Évánál komoly problémák állnak a háttérben: a család, a pia és a szerek miatt rengeteget szenved. Azt sem tudom, hogy most van-e barátja, ugyanis mindig összevissza beszél. Valakinek viszont segítenie kell neki, Évát meg kell menteni! Ha nem változtat az életvitelén, egy hónapon belül meg fog halni” – vázolt fel egy megdöbbentő jövőképet Alekosz, aki már a képernyőre való viszatérését tervezi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek