Starity

Becki Newton főszerepet kapott egy vígjátékfilmben

2012. március 27. 19:07   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Becki Newton legismertebb szerepe talán a Ki ez a lány?, azaz az Ugly Betty című sorozatban volt, de nem szeretné, ha beskatulyáznák. Március 28-án forgatják az angyalok városában, Los Angelesben a FOX legújabb vígjátékfilmjét, amelyben Becki főszerepet kapott.

hirdetés
Becki Newton főszerepet kapott egy vígjátékfilmben

Becki Newton eddigi legsikeresebb karaktere Amanda Tanen az ABC Ugly Betty, azaz Ki ez a lány? című sorozatból. De egyébként szerepelt az Utóirat: Szeretlek és A szeretet szimfóniája című romantikus filmben is, illetve feltűnt néhány ismertebb sorozatban is mint vendégszereplő. Többek között láthattuk a Döglött aktákban, a Különleges ügyosztályban, a Bűbájos boszorkákban, illetve szinkronhangként az Amerikai faterben. 2011-ben egy új sorozatban, a Love Bitesban szerepelt, ahol Annie karakterét formálta meg, s ebben Greg Grunberg mellett játszott. A sorozat nem lett nagy sikerű, főleg azért, mert Becki terhessége miatt a forgatókönyvet is át kellett írniuk.

2012 azonban biztos az ő éve lesz, hiszen ebben idén vetítették az Így jártam anyátokkal azon három epizódját, amelyben szerepel a gyönyörű színésznő. A sorozatban Barney Stinson barátnőjét, Quinnt alakítja. De ez nem minden, hiszen holnap, azaz március 28-án kezdik forgatni Los Angelesben a FOX Goodwin Games című vígjátékfilmjét, amelyben megkapta Coney Goodwin főszerepét. A filmben Scott Foley (Henry Goodwin) és Jake Lacy (Jimmy Goodwin) mellett játszik.

A történet szerint a három Goodwin testvér rögtön ki akarja deríteni, hogy ki örökölte a halott apjuk 23 millió dollárját. Becki egy Las Vegas-i pincérnőt alakít, akit épp az apja halála előtt rúgnak ki a munkájából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek