Starity

Danna Paola Demi Lovato előtt lép fel

2012. március 28. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Danna Paola nyitja meg Demi Lovato két mexikói koncertjét is májusban.

hirdetés
Danna Paola Demi Lovato előtt lép fel

Mexikó kedvenc tinisztárja, a hazánkban kevésbé ismert Danna Paola nagy lehetőség előtt áll, ugyanis őt kérték fel Demi Lovato mexikói fellépéseinek megnyitására. Az idén nyáron 17. születésnapját ünneplő szépség május 2-án és 3-án, előbb Mexikóvárosban, majd pedig Monterreyben léphet fel bálványa előtt.

A Mexikóvárosban megrendezésre kerülő koncert a National Auditoriumban, míg a monterreyi fellépés az Arena Monterreyben lesz. Természetesen mindkét előadás Demi jelenlegi, Unbroken című albumának dalait népszerűsíti.

Dannáról egyébként érdemes tudni, hogy már hatévesen elkezdett énekelni, első albumát is ekkor adta ki. Hazájában rendkívül népszerű. Legutóbb 2005-ben jelentkezett nagylemezzel, idén azonban új koronggal lepi meg rajongóit, akik természetesen nagyon várják már az új dalokat. Jelenleg a Ruleta című dalával szerepel a tengerentúli slágerlistákon a színésznőként is nagyszerű lány, akinek karrierjére talán Demi koncertje is nagy hatással lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek