Starity

Smink nélkül pózol Lady Gaga

2012. március 27. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A botrányhősnő ezúttal természetességével próbál sokkolni, ugyanis a minap egy képet osztott meg Twitter-profilján, amelyen smink nélkül látható.

hirdetés
Smink nélkül pózol Lady Gaga

Lady Gaga smink terén is önmagával versenyzik: olykor vad, majd visszafogottabb énjével jelenik meg különféle rendezvényeken, másszor pedig félelmetesebbnél félelmetesebb sminkbazár található meg az arcán.

Most azonban a botrányhősnő azzal lepett meg mindenkit, hogy abszolút természetes arcáról tett közzé egy képet Twitter-oldalán. „Legyen nagyon szép napotok” – mellékelte a fotóval együtt.

A rajongók irányában megoszlottak a vélemények, vannak, akik szerint a Lady sokkal ijesztőbb smink nélkül, mások viszont a fiatal Madonnához hasonlítják a Born This Way énekesnőjét. Az biztos, hogy a furcsa sminkcsodák láttán meghökkentő Gagától, hogy természetesen jelentkezik, de az is lehet, hogy egyszerűen már nem tudja mivel megbotránkoztatni az embereket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek