Starity

VV Éva perelni készül a Blikket

2012. március 30. 09:09   |   Szerző: TabuTv / Starity

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Éva csikket nyomott el lány karján, őt pedig hajánál fogva rángatták a földre - állt sz újságok címlapján. Az exvillalakó szerint mindebből semmi sem igaz, és attól sem riad vissza, hogy perre vigye az ügyet.

hirdetés
VV Éva perelni készül a Blikket
Fotó: Tabu Tv

Pár napja jelent meg egy cikk, melyben szemtanúk állítják, hogy VV Éva részegen balhézott egy szórakozóhelyen. A villalakó szerint mindezt csak a Blikk találta ki, és egy szó sem igaz belőle.

„Rettentően ideges vagyok! Arra keltem föl, hogy a barátnőm azzal hívott fel, hogy ne nézzem meg nagyon az újságokat, mert nagyon negatívan vagyok beállítva: Állítólag elnyomtam valain egy cigicsikket, és engem megtéptek, a földön húztak a hajamnál fogva, és megrugdostak, vagy valami ilyesmi!” – mesélte Éva a tabutv.hu-ra klikkelőknek, hozzátéve, hogy a napilap, ami lehozta a cikket, nem hívta fel őt, nem kérdezték meg a történtekről. A VV4 játékosa azt is nehezményezte, hogy csupán annyit tudni, hogy „Blikk információ”, és nincs aláírva, ki a cikk szerzője. Mindezek miatt döntött úgy, hogy fogad egy ügyvédet, és beperli a lapot.

„Rólam több fotó is készült, ami a Facebook-oldalamra is fel van téve, és semmi olyan nem látszik rajtam, hogy például ne lennék józan, vagy ne lennék tudatomnál. Igen, elfogyasztottam egy vagy két koktélt, de ez már nagyon unalmas, hogy mindig rólam jelenik meg, hogy pohárral a kezemben láttak! Akárki, akármelyik celeb megiszik valamit, róla sose jelenik meg ilyen cikk, csak rólam” – magyarázta a Tabu Tv stábjának Éva, aki szerint sokszor vehemens természetének és hangerejének köszönheti, hogy ráfogják: ivott.

Érdekesség, hogy a botrányról szóló hírt másnap Alekosz is megerősítette, aki azt is elmondta, hogy ha Éva nem változtat az életvitelén, akkor alkoholproblémái miatt rövid időn belül meghalhat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek