Starity

Muri Enikő megmutatja szexi énjét

2012. március 30. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor 2011-es legjobb női hangja a napokban forgatja élete első klipjét, melyben igazán csajos és szexi énjét szeretné megmutatni.

hirdetés
Muri Enikő megmutatja szexi énjét
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A napokban forgatják Muri Enikő első klipjét, amely a Késő már című dalhoz készül. Az X-Faktor sztárjának önálló dalát legelőször a Való VIlág 5 fináléjában mutatta be a nagyközönségnek. A fogadtatás vegyes volt, de a rajongóknak nagyon tetszik, amit Enikő képvisel, és már alig várják, hogy elkészüljön a dal várva-várt klipváltozata is.

Enikő gőzerővel készült, hogy a klipben a legjobb formáját nyújtsa, ezért az utóbbi napokban mellőzte a gyümölcsleveket és a puffasztó ételeket is.

„Izgatottan várom a nagy napot! A klipem azokról a nőkről fog szólni, akik átéltek már nagy csalódásokat. Élő bútorként kigyúrt, kockás hasú pasik is szerepelnek majd benne, én pedig az abszolút csajos, szexis énemet fogom megmutatni” – mesélte a Hot magazinnak a 2011-es X-Faktor legjobb női hangja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek