Starity

A világ 10 legextrémebben tetovált embere

2012. április 02. 13:01   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A cikkünkben 10 olyan extrém embert mutatunk be, amelyek biztosan kiverik a biztosítékot.

hirdetés
A világ 10 legextrémebben tetovált embere

Erős idegzetűeknek ajánljuk a cikket, hiszen meghökkentő embereket mutatunk be. A lejjebb látható személyek életüket a tetoválásoknak és merész döntéseknek szentelték, így összeállításunk által megismerheted azokat, akik testét a szó szoros értelemben tetőtől talpig tetoválás borítja. Egyesekről előfordulhat, hogy hallottál már, hiszen extravagáns kinézetük miatt a tévécsatornák azonnal lecsaptak rájuk.

Rico, a Zombie Boy

Rick Genest nevét sokan ismerik a divatszakmában, hiszen tetoválásai miatt befutott modell lett, akit Lady Gaga divattervezője fedezett fel a Facebook nevű közösségi oldalon. Azóta divatbemutatókra jár, és több divatcég reklámozza vele a ruháit. Azonban nemcsak nagy pénzösszeget kellett a testét befedő rothadó csontvázért fizetnie, hanem még a fájdalommal is küzdenie kellett. A nagy projekt ára 4075 kanadai dollár volt.

Dennis Avner, azaz „Catman”, a macskaember

Catmennek, vagy az indián nevén Stalking Catnek nagy műtéteken kellett átesnie, hogy úgy nézzen ki, mint totemállatuk, a tigris. Beavatkozás szó alatt értjük a tetoválásokat, a transzdermális és szubdermális (azaz bőr alatti) implantátumokat, amik ma már egészen elterjedtnek számítanak. A fogait lereszelték, és átalakították. Ezzel elérte, hogy úgy nézzen ki, mint egy tigris.

Julia Gnuse, avagy a tetovált hölgy

Julia, azaz az „Illustrated Lady” a legtöbb tetoválással rendelkező nő a világon. Testének a 95%-át tetoválás borítja. A bőrét eredetileg egy csúnya betegség miatt szerette volna lefedni, s végül 10 évre rá bekerült a 2011-es Guinness Rekordok Könyvébe mint a világ legtetováltabb nője.

Tom Leppard, a leopárdember

Korábban ő tartotta a világ legtetováltabb emberének a címét a Guinness Rekordok könyvében. A most 73 éves úr korábban el akart menekülni a társadalom elől, így 5500 angol fontot költött az őt befedő leopárdpöttyökre. A Skye szigeten élt egy kis kabinban elbújva, heti egyszer kenuval vitték el neki a szükségleteit és a nyugdíját, 2008-ban viszont egy kis házba költözött.

Eric Sprague: a gyíkember

1972-ben született Eric, ismertebb nevén a gyíkember, aki közel 700 órát töltött tetoválással. 5-5 teflonszarvat tetetett a bőre alá, a szemöldöke helyére, megreszeltette a fogait, kettévágatta a nyelvét, illetve két fültágítóval alakíttatta át magát. Egyébként egy előadóművészről van szó, aki annak szenteli életét, hogy szórakoztasson másokat.

Horace Ridler, avagy a zebraember

A szintén előadóművész, az 1892-es születésű Horace Ridler „The Great Omi”, illetve a „Zebra Man” nevet viselte, aki ehhez híven zebrává alakítatta át magát. Omi testét tetőtől talpig fekete csíkok borították, főleg angol arisztokrata létére, aki az első világháborúból visszatérve alakította át magát, ezzel elnyerte az emberek felháborodását és antipatikusságát. Mindig „Barbár szépségként” írta alá a kártyákat. Omi egészen a haláláig, 1969-ig mindig úgy írta le magát, mint egy hétköznapi ember.

Lucky Diamond Rich, akinek a világon a legtöbb tetoválása van

Ez az az ember, akinek a tetoválásait több száz tetoválóművész készítette, és ez több mint 1000 órát vett igénybe. Hiába a nagy feketeség, még nem áll meg addig, amíg 100%-osan nem fedi tinta a testét. A fülcimpájának minden része, a lábujjai között a bőr, az ínye és még a szemhéja is teljesen tetovált, sőt, mi több, a fogai helyén is aranyfogak vannak. Jelenleg a fekete fölé fehérrel tetováltatja magát, és azt befedik színes mintával. Jelenleg ő a világ legtöbb tetoválással rendelkező embere.

Katzen/Tiger Lady: Enigma volt felesége és Paul Lawrence, azaz a „The Enigma”

Katzen: A tigris hölgy egy előadó-, tetoválóművész, aki tetováltatta az egész testét, hogy úgy nézzen ki, mint egy tigris. Mi több, még bajuszt is kapott piercingek által. Egy időben Paul Lawrence, azaz Emigna férje is volt, de aztán elváltak. Van egy fia, Felix. Jelenleg Texas városában, Austinban dolgozik egy tetoválóüzletben.

Enigma: Biztos te is hallottál már a kirakós játékról. Paul Lawrence az, akinek csupa kék puzzledarabkák fedik a testét, aki olyan mutatványokat ad elő, mint a kardnyelés, szöget üt az orrába vagy akár lenyel különböző folyadékokat, amit visszaszív a gyomrából, és újra lenyel. Enigma ezen kívül zenész is.

Etienne Dumont, a két lábon járó, élő művészet

A férfi egy genfi újságnál művészeti és kultúrai kritikus, akit tetőtől talpig a valaha elkészült legélénkebb tetoválások fednek. Ő is beültetett szilikonbetéteket a fejébe, hogy úgy nézzen ki, mint egy szarvas. A rendkívül sok tetoválásán kívül van orrpiercingje, fültágítója, és a szája alatti rész is tágítóval van „kivágva”. Szerinte a tetoválás egyenlő az élő művészettel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek