Starity

Jennifer Lawrence-t alkata miatt kritizálják

2012. március 30. 19:07   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rengeteg kritikus úgy vélte, hogy Jennifer túl kövér ahhoz, hogy eljátssza a harcost, Katnisst az Éhezők viadalában, a színésznő azonban azzal vág vissza, hogy ismerjék meg a képességeit, mintsem a külső alapján ítélkezzenek.

hirdetés
Jennifer Lawrence-t alkata miatt kritizálják

Mi tagadás, Jennifer Lawrence fantasztikusan játszotta el Katniss Everdeen karakterét Az éhezők viadalában, mégis sokan meg voltak döbbenve, hogy rengeteg kritikus inkább az alakját kifogásolta, mintsem a tehetségét. Az állításokat Jennifer filmbeli kollégája, Leven Rambin is felháborítónak tartotta.

„Őrültség, amit többen állítanak. Jen alakja tökéletes, és a külseje tökéletes példakép mindenki számára. Nekünk hasonló a testalkatunk, felnézek rá, és önbizalmat ad, ahogyan viselkedik – mondta Leven. – Bárki kritizálhatja a másikat, azonban a tehetségét kellene először szemügyre venni. Katniss karakterét remekül játszotta el, és nem nagyon kötötte le, hogyan nézett ki a felvétel alatt.”

Leven azt is elárulta, hogy még mindig hihetetlen számára az a felhajtás, ami a film körül van. „Számomra még felfoghatatlan ez az egész. Örülök, hogy részese lehettem, még ha csak egy kis szerep erejéig is. Hatalmas megtiszteltetés, komolyan mondom, hiszen ez az első komolyabb filmem. Örülök, hogy a rajongók imádják Az éhezők viadalát!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek