Starity

Kate Winslet hányni tudna a Titanic betétdalától

2012. március 30. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Titanic 3D-s premierjén a színésznő elmondta, hogy már a könyökén jön ki Céline Dion világhírű dala, a My Heart Will Go On.

hirdetés
Kate Winslet hányni tudna a Titanic betétdalától

Kate Winslet elképesztő hírnévre tett szert az 1997-es Titanic című film által, mely nemcsak neki, de James Hornernek és James Cameronnak is egyaránt osztatlan sikert hozott, nem is beszélve Céline Dionról, akinek My Heart Will Go On című dalát, mely a film betétdala is volt, a világon csaknem mindenki ismeri. Noha a sláger hihetetlenül megérintette Kate-et 1997-ben, ma már borzongás fogja el, ha rágondol.

„Úgy érzem, mintha kidobnám a taccsot, amikor meghallom. Nem kellene ilyet mondanom, de tényleg rókáznom kell tőle” – mesélte Winslet az MTV Newsnak a vörös szőnyeges bemutatón.

Kate negatív véleménye ellenére az énekesnőnek, Céline Dionnak nagyon a szívéhez nőtt a világsláger. „A My Heart Will Go On számomra örök klasszikus, és nagyon büszke vagyok arra, hogy a részese lehetek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek