Starity

Maritza Bustamante tagadja Julián Gillel való kapcsolatát

2012. április 01. 18:06   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maritza Bustamante tagadja azt a pletykát, miszerint újból együtt jár Julián Gillel.

hirdetés
Maritza Bustamante tagadja Julián Gillel való kapcsolatát

A tengertúlon az a pletyka járja, hogy a Sarokba szorítva sztárjai, Maritza Bustamante és Julián Gil újra egymásra találtak. A két színész hat évvel ezelőtt már egyszer alkottak egy párt, de annak már vége, és azóta csak barátok. A szép színésznőt és a sármos színészt Miamiban kapták lencsevégre, amely következtében ismét elindultak a találgatások.

„Jó tisztázni, hogy Julián és én csak barátok vagyunk. A vele való kapcsolatom már sok éve véget ért, azóta csak barátok vagyunk” – nyilatkozta a színésznő.

Maritza állítása szerint, közte és az argentin színész között annak ellenére sincs semmi, hogy hat évvel ezelőtt gyengéd szálak fűzték őket egymáshoz. „Igen, igaz. Nemrég színházban jártam Juliánnal, de úgy mentünk, mint két barát, nem úgy, mint a szerelmespárok. Az emberek sokszor nem hiszik el, amit mondunk, de ma már csak barátok vagyunk, semmi több!” – fejtette ki a Sarokba szorítva Caramelója.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek