Starity

Rebecca Black még mindig nem adja fel

2012. április 01. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rebecca Black újabb klipet készített a gyönyörű Malibun, jelezve ezzel, hogy nem adja fel, megvalósítja az álmát, hogy elismert énekesnő váljon belőle.

hirdetés
Rebecca Black még mindig nem adja fel

Rebecca Black tényleg nem adja fel! A divattervezési szakma után most ismét visszatért az énekesire, hiszen a három klipje mellé Friday, My Moment, POI) most készül a negyedik.

A legújabb rövidfilmjének címét, illetve megjelenésének dátumát nem mondta még el Rebecca. Csupán annyit tudunk, hogy a gyönyörű Malibun forgatták.

„Most forgattuk le az új videoklipem. Itt vagyunk a gyönyörű Malibun. Nagyon jól éreztük magunkat, és izgatottak vagyunk, alig várom, hogy lássátok a legújabb klipem, mert bámulatos lett. Remélem, nagyon-nagyon fog nektek tetszeni. Már közel van a premier. Keményem dolgoztunk, és tényleg mindjárt láthatjátok!” – árulta el Rebby a videóban. Reméljük, ezúttal tényleg sikerül olyat alkotnia, ami a többségnek tetszik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek