Starity

Adam Sandler nyerte az összes Arany Málnát

2012. április 02. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Arany Málna-díjat hagyományosan a legrosszabb filmek, illetve filmes alakítások kapják. Idén Adam Sandler az összes kategóriában tarolt.

hirdetés
Adam Sandler nyerte az összes Arany Málnát

Idén először osztották ki Bolondok napján, azaz április 1-jén az Arany Málna-díjakat. Az anti-Oscarnak is nevezett „elismeréseket” eddig az Oscar-gála előestéjén ismertették a nagyközönséggel, de igen kevés olyan sztár akadt, aki elég jó humorérzékkel rendelkezett ahhoz, hogy át is vegye a nem túl megtisztelő díjat, például Halle Berry a Macskanőért vagy Sandra Bullock az Ő a megoldás című filmért.

A díjakat hagyományosan 10 kategóriában osztják, de idén először fordult elő a megalapítás óta eltelt 32 év alatt, hogy minden egyes díjat ugyanaz a személy, illetve film kapja, jelen esetben Adam Sandler és tavalyi filmje, a Jack és Jill. Mivel a komikus a filmben férfi és női szerepet is játszik, még a legrosszabb színésznőnek járó trófeát is ő kapta. Szintén díjazták a film női mellékszerepében David Spade-et, így valószínűleg az is először fordult elő a filmes díjak történetében, hogy még a színésznőknek fenntartott kategóriákban is férfiak „diadalmaskodtak”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek