Starity

Jason Isaacs jótékonyságból focizik

2012. április 02. 14:02   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jason a UNICEF Soccer aid 2012 elnevezésű jótékonysági mérkőzésen fog megküzdeni ellenfeleivel egy barátságos focimeccs keretein belül.

hirdetés
Jason Isaacs jótékonyságból focizik

Bővült azon hírességek listája, akik az idei Soccer Aid jótékonysági meccsen labdába fognak rúgni. A kétévente megrendezendő, ez évi UNICEF barátságos mérkőzésen Gerard Butler, Will Ferrell, Michael Sheen és Mike Myers mellett Jason Isaacs örömmel vállalta a felkérést, annak ellenére, hogy nem tud focizni.

„Mivel fiatalkoromban legtöbbször a kispadról néztem a focimeccseket, valóságos rémálomnak tűnik elképzelni, hogy ekkora legendák mellett és ellen fogok játszani” – nyilatkozta a Hazafi sztárja.

Félelme nem alaptalan, a májusban lezajló mérkőzésen olyan legendák ellen kell küzdenie, mint Teddy Sheringham, Edwin van der Sar, Ruud van Nistelrooy és David Seaman.

Jason továbbá azt is hozzátette, hogy nem fűz túl sok reményt ahhoz, hogy jól fog játszani vagy gólt lő, de reméli, hogy néhány ellenfelet sikerült legyőznie. „Annak ellenére, hogy ez egy nagyszerű esély a UNICEF-től, azért remélem, hogy néhány játékost én is le tudok majd győzni, mielőtt végleg kidőlök. Ezt jó ügy érdekében teszem. Mi sülhetne el rosszul?”

A műsort május 27-én élőben sugározza majd az ITV nevű csatorna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek