Starity

Madonna megdöntötte Elvis Presley rekordját

2012. április 02. 16:04   |   Szerző: Horgi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Madonna tizenkettedik nagylemeze, az MDNA is első helyezését ért el a brit piacon, ezzel pedig egyedülálló a szóló előadók között.

hirdetés
Madonna megdöntötte Elvis Presley rekordját

Madonna tizenkettedik stúdióalbuma is első helyezést ért el a brit albumlistán, így szólóénekesként egyedülálló módon, eggyel megelőzve Elvis Presley-t, tizenkét number one lemezzel büszkélkedhet a szigetországban. A tárgyhéten a második helyre David Guetta Nothing But The Beat című lemeze futott be, az MDNA-hez képest ebből az albumból 34.000 példánnyal kevesebb talált gazdára. Csak a The Beatlesnek sikerült még ennél is több, tizenöt első helyezést begyűjteni.

Madonna négy év szünet után idén jelentetett meg új lemezt. Legutóbbi albuma, a 2008-as Hard Candy óta túl van egy 400 millió dollár profitot termelő koncersorozaton, egy filmen – mellyel Golden Globe-díjat is nyert –, egy örökbefogadáson, egy váláson, valamint divat- és fittneszvállallat indításán. Idén márciusban pedig visszatért ahhoz, amihez a leginkább ért, és új stúdióalbummal felszerelkezve indul a slágerlisták ostromlására.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek