Starity

Itt a Gossip Girl legújabb álompárja?

2012. április 03. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kelly Rutherford és Matthew Settle már régóta közel állnak egymáshoz, a minap egy New York-i rendezvényen ezt nem is tagadták. Vajon komolyak az érzéseik egymás iránt, vagy csak a móka kedvéért csókolództak mindenki szeme láttára?

hirdetés
Itt a Gossip Girl legújabb álompárja?

A Gossip Girl – Pletykafészek rengeteg hírességet hozott már össze, legelőször Penn Badgley és Blake Lively került közelebb viszonyba, és nem csak a képernyőn. Az angol színész, Ed Westwick és a magyar származású színésznő is együtt voltak szűk három évig. Ráadásul annak ellenére, hogy Leighton Meesternek és Sebastian Stannak a tinidrámában jóformán nem volt közös jelenetük, az életben ők is egymásra találtak.

Érdekesség, hogy szinte egymás után következtek be a szakítások, Ed és Jessica, majd Leighton és Sebastian, végül pedig Blake és Penn, ám mostanság az a hír járja, hogy az első sztárpár újra egymásra talált.

A sorozatban házasok, és egy mélyről jövő szerelem részesei lehetnek, sok akadállyal, de ők mindig legyőzik őket. Természetesen a Gossip Girl Lily van der Woodsenéről és Rufus Humphrey-jéről van szó. 2010 óta – amióta a Lilyt megformáló színésznő, Kelly Rutherford elvált férjétől – azt híresztelik, hogy Matthew és Kelly együtt vannak. Ezeket a pletykákat nem erősítették meg, de nem is tagadták. Csupán annyit árultak el, hogy imádnak egymás társaságában lenni.

2012 április 2-án New Yorkban a két színész részt vett azon rendezvényen, ami a skót öltözetet ünnepelte. Kelly és Matthew egy produkcióval is előállt az est folyamán, ahol látszik, hogy nagyon szeretik egymást, talán jobban is, mint egy barátot szokás. Az egyik pillanatban még a kifutón mosolyogtak egymás mellett, majd egy hirtelen pillanatban Matthew elkapta Kelly derekát, és megcsókolta. Végül – mintha mi sem történt volna – végigmentek a kifutón, miközben egymás kezét fogták, és édesen mosolyogtak a kamerába.

A színésznő így nyilatkozott: „Felnőttek vagyunk, nem tinik. Ráadásul már ezerszer csókolództunk, de bevallom, egyre jobb és jobb.” Természetesen lehet, hogy csak egy jót nevetnek a történteken, és csak viccnek szánták, de azt meg kell hagyni; jól mutatnak egymás mellett.


Kelly Rutherford és Matthew Settle kifutós csókja

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek