Starity

Sírógörcs kerülgeti VV Kingát a retusált Playboy-fotói miatt

2012. április 04. 14:02   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kinga még mindig azt állítja, hogy nem retusálták a képeit, annak ellenére, hogy szemfüles Playboy-olvasók erre utaló bizonyítékokat fedeztek fel. A hisztijeiről elhíresült exvillalakó kiborult a folyamatos támadások miatt.

hirdetés
Sírógörcs kerülgeti VV Kingát a retusált Playboy-fotói miatt
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Kingának mindig van oka a sírásra, de azt ő sem gondolta, hogy a várva-várt Playboy-fotói miatt is majd keseregni fog. A lányt a sorozatos beszólások miatt már sírógörcsök kerülgetik.

Hiába szabadult meg csaknem tíz kilótól egy hónap alatt intenzív edzéssel és diétával, hogy a legjobb formáját hozza a fotózáson, mégsem volt elég arra, hogy ne kelljen hozzányúlni a grafikusoknak a képekhez. Erre pedig tagadhatatlan bizonyítékot felejtettek a képeken, ugyanis míg Kinga dereka a fotón vékonynak látszik, a mögötte lévő árnyékok már inkább hurkás hasról árulkodnak.

Kinga ennek ellenére még mindig ragaszkodik az álláspontjához, szerinte a képekhez senki nem nyúlt hozzá: „Egyébként mindenki azzal támad, hogy retusáltak a képek, meg hogy nem lehetek ilyen vékony. Pedig nem lett leszabva képszerkesztő programmal az alakomból, ráadásul a fotózás óta is megszabadultam pár kilótól. Amikor rosszabb a kedvem, és elolvasom ezeket a beírásokat, akkor könny szökik a szemembe, néha pedig egyenesen a sírógörcs kerülget, hogy ezt most miért kell” – magyarázta a Borsnak Kinga, aki szerint nevetséges, hogy még mindig a súlyával támadják.

Az alábbi képről mindenki eldöntheti, hogy kinek ad igazat, a vitatott részt piros karikával jelöltük, míg a kiskorúak számára nem ajánlott részt fekete téglalappal.


Az árnyékot elfelejtették kiretusálni (Fotó: Playboy)

A cselszövő azt is leszögezte, hogy több pucér megjelenést nem tervez a közeljövőben, épp elég menőnek tartja, hogy az egyik hónapban ő lehetett a címlapon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek