Starity

Nem lesz folytatása a Limonádénak

2012. április 07. 14:02   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pletykákkal ellentétben a színészek felvilágosították a rajongókat, és elmondták, hogy nem folytatódik a tavalyi év nagy filmslágere, a Limonádé.

hirdetés
Nem lesz folytatása a Limonádénak

Sokan pletykálták azt, hogy Limonádé folytatásán dolgoznak, de nem így van. Tavaly nagy sláger volt a film, de a nagy siker ellenére nem rendelte el a Disney a második részt, és nem lesz Limonádé 2. A hír nem kacsa, ugyanis a film egyik főszereplője, Nick Roux is megerősítette: „Ez igaz, nem lesz Limonádé 2” – írta le a sztár a hivatalos Facebook-oldalára.

A film másik színésze, Chris Brochu is nyilatkozott: „Kedves Limonádé-rajongók! Én játszottam a filmben a rosszfiút, és lehet, hogy megint az leszek, hogy ezt kell mondanom. Sajnálattal közlöm, de nem lesz Limonádé 2. De ezek után is mindenkinek ki kell állnia amellett, amit szeret, meg kell, hogy hallgassanak titeket, és elkezdeni azt a forradalmat, ami a Limonádéról szólt” – csipogta a színész a Twitter-profilján, biztatva ezzel a rajongókat, hogy attól, hogy nem lesz folytatása a filmnek, bátran álljanak ki az igazukért, vállalják fel önmagukat – amire a Limonádé is tanítotat őket.

Azonban mégsem kell annyira elkeseredni, hiszen a Limonádé történetírója, Mark Peter Hughes idén ősszel kiadja Limonádé 2. címmel az új könyvét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek