Starity

Miley Cyrusnak elege van a lesifotósokból

2012. április 07. 15:03   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus megelégelte a nap mint nap utána koslató 25-30 lesifotóst, és tenni akar valamit.

hirdetés
Miley Cyrusnak elege van a lesifotósokból

Miley Cyrus soha nem preferálta az utána koslató 20-30 emberből álló fotós tömeget. Sokak botránynak vélték, mikor kiakadt az intim szférájába közelítő paparazzó miatt, és leállt vele ordítani, vagy amikor fellökték egy étteremből kijövet az édesanyját, és leállt veszekedni az egyikőjükkel. De nem a mostani eset volt a legelső, hogy kiakadt a paparazzókra a színész-énekesnő.

Most újra elkezdődött Miley, rajongói és a fotósok harca, ugyanis a tegnapi képek láttán a rajongók a Twitteren elkezdték ócsárolni a sztárokat hajkurászó embereket, akik egyébként semmi tiszteletet nem éreznek, hiszen a lányt majd' fellökte a 20-30 lesifotós, miután éppen jött ki a pilates órájáról.

Többször is panaszkodik Miley a Twitter-oldalán, hogy még a kutyáját sem tudja kivinni sétálni anélkül, hogy húsz lesifotós ne állna az útjába. Tisztában van vele, hogy a sztárság ezzel jár, de mégis soknak találja az egészet.

„A lesifotósok már megölték Diana hercegnőt. Mit kell tennünk, hogy megállítsuk ezeket a gyilkosokat?” – csiripelte nemrégiben. A mai napon viszont Miley beszállt a Twitteren a „ban paparazzi” trendbe, azaz hogy tiltsák be a lesifotósokat. Sőt, mi több, már azt tervezgeti, hogy elhagyja Hollywoodot, és visszaköltözik a szülőhazájába, mert már annyira elege van a zaklató utcai fotósokból.

„Gondolkodom azon, hogy visszaköltözök Nashville-be. Elegem van már ezekből a fotósokból. Ma még ki sem tudtam vinni a kutyámat sétálni” – panaszkodott a Twitteren.

Sajnos nem csak ő van így a lesifotósokkal. Felhozhatjuk példának Madonna lányát, Lourdes-ot, aki nem is olyan régen sírva fakadt az őt körülvevő paparazzótömegtől. Jason Stathamnak is elege van a fotósokból, sőt, még az egyiket szembe is köpte. 2011 nyarán pedig Tori Spelling balesetet is szenvedett az őt körülvevő fotósok miatt. Az Alkonyat sztárjának, Robert Pattinsonnak is elege van a nemkívánt emberekből, sőt, bevallása szerint meg is verne néhányat. De durvább esetekről is tudunk, mint például a Miley által felhozott Lady Diana esete, vagy éppen mikor Catherine Zeta-Jonest megütötte egy paparazzó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek