Starity

Csillag Születik: kialakult a középdöntő mezőnye

2012. április 08. 00:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Negyedik és egyben utolsó válogató adásához érkezett a Csillag Születik. A szombati adásban eldőlt, hogy kik jutottak be a népszerű tehetségkutató showműsor középdöntőjébe.

hirdetés
Csillag Születik: kialakult a középdöntő mezőnye
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A Hernádi Judit, Pokorny Lia, Hajós András és Puzsér Róbert alkotta zsűri több énekes produkciót is továbbjuttatott: az egyedi hangszínnel rendelkező Farkas Lajost, aki zongoristával és kórussal érkezett. A középdöntőben folytatja az enyhén teátrális 22 éves énekes-színés Szerémy Dániel, az operával induló Nagy Krisztina Margaréta és a 23 éves, magas hangon éneklő Fazekas Alpár. A 15 éves kerepesi Negyela Bernadett különleges hangszíne és tehetsége pedig négy igent, vagyis szintén továbbjutást ért.

Továbbjutott a pécsi Brassdance zenekar, melynek tagjai szuzafonnal, vadászkürttel, trombitával és harsonával érkeztek. A rendhagyó hangszereken Michael Jackson Bad című számát adták elő táncos koreográfiára. A csapatok táborát erősíti majd a budapesti Góbé zenekar is

Ismét taroltak a duók, Csoszor Mónika énekesnőként, gitárosa oldalán nyerte el a zsűri tetszését, Ács Dominika fuvolával és egy ázsiai származású gitáros erősítésével jutott be a következő fordulóba. Proc Ivanna pedig Ukrajnából érkezett, népi viseletben és Áronnal, a mandolinossal. Stand up-osokból sem volt hiány, de csupán Kővári Máténak sikerült a középdöntőbe dumálnia magát.

hirdetés

Több táncos produkció is továbbjutott, mint például a Twistairs, a Valcer stúdió táncosai, a Beat Lovers formáció, az akrobatikus elemekkel operáló Pixel Team, a néptáncot a break-kel vegyítő Folk and Break csapat és a mindössze hét éves, elektro boogie-val induló Radics Béla.

Jövő szombaton A nagy döntéssel folytatódik a műsor, amikor a zsűri kiválasztja azt a 12 produkciót, amely az élő adásokban mutathatja meg tehetségét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek