Starity

Várandós hírességek legjobb címlapjai

2012. április 08. 17:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Színésznők, énekesnők és modellek – manapság szinte nem is lehet találkozni olyan hírességgel, aki ne állna kamera elé áldott állapotban, akár meztelenül. Most bemutatunk a legjobb és a legtöbb példányszámot eladó címlapokból néhányat.

hirdetés
Várandós hírességek legjobb címlapjai

Miranda Kerr

Az ausztrál Victoria's Secret angyal első gyermekét várja Orlando Bloom színésztől – ezt a pillantot örökítette meg a Vogue.

Demi Moore

A színésznő 1991 nyarán mutatkozott a Vanity Fair címlapján, amikor második gyermekével, Scout LaRue-val lett várandós Bruce Willistől. A ma már 21 éves lány egyébként 1 hónappal korábban, július 20-án született a kiírt augusztus eleji időpontnál.

Jessica Simpson

A énekesnő az amerikai Elle magazin 2012-es áprilisi címlapján szerepelt. Nemrégiben jelentette be, hogy ő és párja, Eric Johnson kislányt várnak.

Britney Spears

2006-ban épp botrányai kellős közepén hathónapos terhesen állt a kamerák elé Britney Spears. Gyermeke, a másodszülött Jayden James 2006. szeptember 12-én született meg, édesapja Kevin Federline, az énekesnő egykori táncosa.


Christina Aguilera

Az ötszörös Grammy-díjas énekesnő a Marie Claire 2008-as januári címlapján csupán egy bőrdzsekit visel. Kisfia egy hónappal az újság debütálása után született meg.


Cindy Crawford

A szupermodell első gyermekét várva, 1999. áprilisában, héthónapos terhesen állt a kamerák elé. Gyermeke, Presley 1999. június 2-án jött világra.

Claudia Schiffer

A topmodell 2010 áprilisában, a német Vogue címlapján jelent meg, melyet Karl Lagerfeld fotózott. Kislánya, Cosima Violet 2010. május 14-én született.

Monica Bellucci

A gyönyörű olasz színésznő mielőtt kislánya, Deva megszületett volna, az olasz Vanity Fairben pózolt.


Kendra Wilkinson

Bár nem meztelenül, Hugh Hefner exe mégis vállalta az amerikai pletykamagazin felkérését, és címlapon pózolt. Kisfia, Hank 2010. decemberében született.


Celine Dion

Az énekesnőnek nem volt szüksége ahhoz, hogy meztelenül pózoljon, a Hello! magazin így is rekord mennyiségű példányszámot adott el. Celine 42 évesen áldott állapotba került a 68 éves férjétől, aki annak idején felfedezte őt. A párnak már van egy 11 éves kisfia, ám szerettek volna még egy kisbabát. Az egyből kettő lett: az énekesnő ikrei Neddy és Elson ma már két évesek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek