Starity

A Merlin sztárjai a mozivásznon is bizonyítanak

2012. április 14. 13:01   |   Szerző: pixie1013

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Merlin sztárjai más szerepekben is bizonyíthatták tehetségüket, így ha a filmsorozat véget ér, biztos nem maradnak munka nélkül.

hirdetés
A Merlin sztárjai a mozivásznon is bizonyítanak

Valószínű, hogy a Merlin kalandjai című sorozat szereplői, akkor sem maradnak munka nélkül, ha a sorozatnak vége lesz, hiszen Angliában már most felkapott sztárok. A sorozatnak még koránt sincs vége, de még így is rengeteg felkérést kapnak, hogy a mozivásznon is megcsillogtathassák a tehetségüket.

A sort Katie McGrath kezdte, aki nem mással dolgozott együtt, mint Madonnával, hiszen a popdíva rendezte a W.E című romantikus drámát, amiben Katie Lady Thelmát alakította. A következő szerepe, már nagyobb volumenű volt, hiszen ő játszotta a A Princess for Christmas női főszereplőjét Jules Dalyt. Ez a film is egy romantikus alkotás, amiben Jules beleszeret egy hercegbe.

Bradley James is egy igen neves személlyel, a Vaslédi producerével dolgozott együtt a Fast Girls című produkcióban. A film az angol női futóválogatott tagjait mutatja be, és azt, hogy hogyan küzdenek a győzelemért. Brad, a futócsapat masszőrét Carlt alakítja, aki egykor szintén futó volt, ám egy baleset kettétörte karrierjét.

Colin Morgan ezúttal egy komoly drámai szerepben bizonyíthat, a Parked című filmben egy drogost, Cathal O'Regant kell megformáznia. A film középpontjában egy autójában élő férfi áll, akinek élete kilátástalan egészen addig, amíg egy fiatal fiú Cathal mellé nem parkol. Ő próbálja meg ezután egyenesbe hozni a szebb napokat is megélt Fred életét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek