Starity

Az ABC új sorozatában kapott szerepet Alyssa Milano

2012. április 09. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alyssa Milano az NBC csatorna után az ABC-nél próbál szerencsét. Az Awake után ismét drámai alkotásba csöppent a bűbájos boszorka.

hirdetés
Az ABC új sorozatában kapott szerepet Alyssa Milano

Alyssa Milano felmondott az NBC-nél, és sokat nem is kellett várnia, hiszen az ABC csatorna máris lecsapott rá, és egyből egy drámai alkotással csábították el a szépséges boszorkányt. Lyssa minden eddig tervezett munkálatait lemondta, és gőzerővel dolgozik az új szérián.

A Mistresses című sorozatot az ABC 2013 nyarán indítja útra a tervek szerint. A széria a 2008-as azonos című sorozat alapján készül, a 2008-as verziót a britek készítették, és 2010-ben vettetek véget neki.

A sorozat szereplői között megtalálható Rochelle Aytes is, akit már több sorozatban is láthattunk, itt viszont April karakterét ölti magára. Alyssa és Rochelle mellett szerepet kapott a Grace klinikából ismert Jason George is, aki Dominic szerepében lesz látható, Alyssa pedig Sarah „Savi” Dillon megformálója lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek