Starity

Keresztes Ildikó nélkül folytatódhat az X-Faktor

2012. április 09. 01:01   |   Szerző: love_love

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Keresztes Ildikót rosszul érintette, hogy férje, Kicska László elhagyta őt. Nemrégiben már jegygyűrűje nélkül láttuk, ami azt jelenti, elfogadta, hogy vége a nagy szerelemnek, de idegileg nagyon megviselték az események.

hirdetés
Keresztes Ildikó nélkül folytatódhat az X-Faktor

A hír, miszerint a pár elválik, tavaly robbant ki. Akkor Ildikó cáfolta a feltevéseket, de férje azt mondta, hogy már éveken át élt felesége árnyékában. Ildikó nemrégiben levette a jegygyűrűjét, de még mindig nem tudja megemészteni, hogy férje elhagyta őt.

Az RTL Klubhoz közeli forrás azt nyilatkozta a life.hu-nak, hogy a csatorna azt tervezi, Keresztes Ildikó nélkül fog folytatódni ősszel a nagy show, mivel az énekesnő idegei felmondták a szolgálatot, és a produkció szerkesztői már találtak is jelölteket helyettesítésére, akik szívesen elvállalnák a mentori szerepet.

Ezt a feltevést még senki nem erősítette meg, hiszen amikor felhívták a válófélben lévő énekesnőt, csak annyit mondott, hogy erről az ügyről nem kíván nyilatkozni. A csatorna szóvivője egyelőre annyit árult el, hogy most csak a Csillag születikre koncentrálnak, és ha majd eljön az ideje, ezzel is foglalkoznak. Azt, hogy az X-Faktor harmadik szériájában kik lesznek a szereplők, csak a produkció előtt három hónappal kezdik el tárgyalni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek