Starity

Cheryl Cole többé nem akar Cheryl Cole lenni

2012. április 09. 09:09   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A britek egyik kedvenc énekesnője, Cheryl Cole szeretne megszabadulni vezetéknevétől, és a továbbiakban csak Cherylként folytatni a karrierjét.

hirdetés
Cheryl Cole többé nem akar Cheryl Cole lenni

A 29 éves angol énekesnőt eddig mindenki Cheryl Cole néven ismerte, ám most úgy döntött, szeretné elhagyni a vezetéknevét, és simán Cherylként folytatni a további karrierjét.

Az énekesnő Cheryl Ann Tweedy néven látta meg a napvilágot, ám 2006-ban a focista Ashley Cole-lal való házassága után megváltoztatta a nevét férje nevére, Cole-ra, amivel az egész világ megismerte. A 2010-ben beadott válókereset után a lány megtartotta a nevet, hiszen mégiscsak ezzel vált ismertté, azonban most elérkezettnek látta az időt arra, hogy véglegesen elhagyja exférje nevét.

A legnagyobb angol lap, a The Sun egyik forrása ezt nyilatkozta: „Cheryl készen áll arra, hogy egy új fejezetet nyisson az életében, ezért nem akarja, hogy az őt körülvevő dolgok negatív dolgokat juttassanak eszébe. Legálisan nem távolította el a nevet, csak a színpadon nem kívánja többé használni. Már alig várja, hogy újra koncertezzen, és ez az új név egy kicsit megfűszerezi a műsorát.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek