Starity

Kristennek a világ minden tájáról üzentek rajongói!

2012. április 09. 11:11   |   Szerző: Trendmagazin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megtörtént az, amire a Kristen Stewart-rajongók mindig is vártak: a világ bármely pontjáról üzenhettek kedvencüknek.

hirdetés
Kristennek a világ minden tájáról üzentek rajongói!

A Trendmagazin a világ legnagyobb Kristen-rajongói megmozdulását szervezte meg idén, április 9-én pedig a lap átalakul Kristen Stewart-mellékletté, amire még nem volt példa az online médiában.

A Trendmagazin és a legjelentősebb nemzetközi Kristen Stewart rajongói közösségek segítségével létrejött az eddigi legnagyobb Kristen Stewart Birthday Project. 2011-ben a Trendmagazin létrehozta a szülinapi projektet, aminek keretében az amerikai színésznőt felköszöntötték a legnagyobb magyar rajongói. A hatalmas sikerre való tekintettel idén a magazin számos külföldi Kristen oldallal kötött szövetséget, aminek eredményeképpen óriási sikerrel zárult a Kristen Stewart Birthday Project 2012.

Magyarország, Törökország, Ausztria, Németország, Franciaország, Svédország, USA, Olaszország, Argentína, Kína, Japán, Brazília – sorolja a végtelenül hosszú listát Hennel Ádám, a Trendmagazin tulajdonosa, aki hozzátette, hogy a március elején indított lehetőséggel a világ minden tájáról érkeztek rajongói üzenetek, amik közül a szervezők kiválasztották a legjobbakat és egy ajándékcsomagban idén is eljuttatják Kristenhez, aki a Trendmagazinnak hála a 22. szülinapja kapcsán is számtalan rajongói levelet olvashat el.

A Trendmagazin a szülinapi projekt mellett egy másik meglepetéssel kedveskedik a több mint 11 ezer taggal rendelkező magyarországi Kristen közösségének: április 9-én a magazin főoldala egy teljes napig átalakul és “Stewmagazin” néven fog üzemelni. Az így létrejövő és egész nap frissülő különleges melléklet számos cikkel és videóval mutatja be Kristen pályafutását, legviccesebb és legmeghatározóbb pillanatait.

A Trendmagazin és a Starity közös nyereményjátékának pedig a következő két személy lett a győztese:

  • Pálfi Gréta
  • Simon Patricia

Gratulálunk nekik! Ők a Kristenstewart.hu-n szereplő ajándékok közül választhatják ki nyereményüket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek