Starity

Miley Cyrus: „Nem vagyok anorexiás”

2012. április 10. 09:09   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mostanában több támadás is érte a tinisztárt, miszerint anorexiás, ám most tiszta vizet öntött a pohárba.

hirdetés
Miley Cyrus: „Nem vagyok anorexiás”

A Hannah Montana egykori színésznőjének, Miley Cyrusnak nem is olyan rég még a kövérségéről szóló beszólásokat kellett hallgatnia, ám mostanában inkább a lány túlzott vékonysága foglalkoztatja az embereket.

Tény, hogy a legutóbbi képeken Cyrus kisasszony vékonyabban fest, mint korábban, ám a 19 éves lánynak erre is megvan a magyarázta, melynek a Twitteren adott hangot: „Mindenki anorexiásnak hív, de igazából az van, hogy laktóz- és gluténallergiám van. Itt nem a súlyról, hanem az egészségről van szó. Mindenkinek ki kéne egyszer próbálnia a gluténmentes ételeket egy hétig! Megváltozik tőle a bőröd, a fizikai és mentális egészséged. Nem tudnál leállni vele.”

Majd hogy még jobban igazolja magát, ezt írta húga, Noah Cyrus profiljára: „Szeretlek, Noie! Te láttad, hogy mennyit ettem ma a húsvéti ebédnél, de minden kaja egészséges és teljes volt. Az egészség egyenlő a boldogsággal!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek