Starity

Az ötödik évaddal folytatódik a Totál szívás

2012. április 14. 09:09   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ABC bejelentette, hogy újabb 16 résszel fog folytatódni a sorozat. A forgatásokat már elkezdték, és 2012 júliusában fog érkezni az első nyolc rész, a második nyolcas pedig 2013-ban.

hirdetés
Az ötödik évaddal folytatódik a Totál szívás

Amerikában nagy népszerűségnek örvend hazánkkal ellentétben a Totál szívás, azaz a Breaking Bad című valósághű krimisorozat, amely bemutatja Bryan Cranston szereplésével a főkarater, az elkeseredett rákos családapa, Walter és a kémiatanár küzdését a rákkal szemben, és elgondolkodik azon, hogy mi lenne, ha keresne annyi pénzt, amiből a halála után a családja meg tudna élni. Hamar rájön, hogy erre csak a törvény másik oldalán van lehetősége.

Az eddig törvénytisztelő 50 éves családfő belekezd a régi drogdíler diákjával, az Aaron Paul által alakított Jesse Pinkmannel metamfetamin gyártásába. Ketten tökéletesen passzolnak egymáshoz: Walt ért a kémiához, tudja, mit hogy kell csinálni, Jesse pedig az üzeletet bonyolítja le. Közben tanúi lehetünk, amint mindketten súlyos gondokba ütköznek, Walt a családjával, Jesse pedig kezdetekben a rosszfiúkkal, majd az életének több szakaszában is gondokba ütközik.

A negyedik évad 13 résszel 2011. október 9-én ért véget, majd megerősítette az ABC, hogy lesz ötödik évad is, amihez immáron 16 részt forgatnak, amit 2012. március 25-én kezdtek el forgatni. A szereplőgárda egyik tagja, Bryan Cranston – aki Walt karakterét formálja meg a sorozatban – kijelentette, hogy nyolc-nyolc részre fog bomlani az évad. Az első nyolc rész 2012 júliusában érkezik, míg az utolsó nyolcas 2013-ban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek