Starity

Saját lánya játszaná Whitney Houstont

2012. április 11. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A februárban elhunyt Whitney Houstonról készülő életrajzi film főszerepére már jó néhány énekesnő pályázik, ám most új jelentkező akadt.

hirdetés
Saját lánya játszaná Whitney Houstont

Whitney Houston élete tökéletes filmalapanyagnak ígérkezik, nem csoda, hogy olyan énekesnők is jelentkeztek a szerepre, mint Rihanna, Brandy vagy Jennifer Hudson.

A pletykák szerint Rihannának vannak a legjobb esélyei arra, hogy eljátssza a tragikus sorsú énekesnőt, azonban a 24 éves barbadosi csillagnak most új konkurenciája akadt.

Whitney Houston 19 éves lánya, Bobbi Kristina ugyanis szentül meg van győződve arról, hogy édesanyját senki nem lenne képes jobban megszemélyesíteni nála. Barátai szerint a lány azért érzi úgy, hogy ő lenne a tökéletes választás a szerepre, mert ő ismerte a legjobban, hiszen csaknem 19 évig egy fedél alatt lakott vele, minden apró rezdülésének, gesztusának szem- és fültanúja volt. Bobbi Kristina még azt is felhozta érvként, hogy ha Easy E fia eljátszhatta a saját apját egy filmben, akkor ő is képes erre.

Hogy a producerek végülis kit választanak, még a jövő zenéje, de az biztos, hogy a díva lánya ott lesz a meghallgatásokon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek