Starity

Hozd magad formába a Victoria's Secret-angyalok tippjeivel!

2012. április 11. 09:09   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miranda Kerr, Adriana Lima, Candice Swanepoel és a többi Victoria's Secret-topmodell elárul néhány tippet, hogyan hozd formába magad a nyárra!

hirdetés
Hozd magad formába a Victoria's Secret-angyalok tippjeivel!

Miranda Kerr tippje: „A terhességem előtt is tornáztam heti három-négy alkalommal, ám pár hete a pilatesbe és a jógába szerettem bele. Ezek a tornák javítják az állóképességet, csökkentik a csípőre rakódott zsírpárnák mennyiségét és a lábunk is sokkal tónusosabb lesz tőle!”

Doutzen Kroes tippje: „Kardioedzés és jóga három-négy alkalommal egy héten, valamint heti négyszer kilencven perc box – garantáltan erősödnek a has- és karizmaid!”

Lily Donaldson tippje: „Én az úszásban és az aqua-joggingban hiszek, bármikor formába tudom hozni vele magam. Mindamelett, hogy kímélik a hátizomzatot, meg is mozgatják azt!

Alessandra Ambrosio tippje: ”Én is a pilates és a jóga híve vagyok, a sok magassarkú hordása miatt egyre többször fáj a hátam, ám ez a két sport tökéletesen ellazít. Mikor fiatalabb voltam, az intenzív és megerőltető edzéseket kedveltem, ám rájöttem, hogy azok nem feltétlenül jobbak az izmoknak és a csontoknak, mint a lazító testmozgások.„

Candice Swanepoel tippje: ”Ahányszor csak tehetem, megyek pilates edzésre, illetve ha időm és energiám engedi, boxra járok! Rendkívül jót tesz a karizmoknak, ám nagyon megerőltető. A Victoria's Secret Show előtt tíz nappal már naponta járok ezekre az edzésekre.„

Adriana Lima tippje: ”Súlyemelés – persze csak módjával, szigorúan tréner mellett – és box naponta. A box az én sportom, ott ki tudom adni a felgyülemlett feszültséget!"

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek