Starity

Penélope Cruz megcsókolná Meryl Streepet

2012. április 11. 22:10   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A spanyol színésznő egy amerikai divatmagazin májusi kiadásában mesél kedvenc filmrendezőiről, a divat utáni szenvedélyéről és arról, milyen kapcsolat fűzi Meryl Streephez.

hirdetés
Penélope Cruz megcsókolná Meryl Streepet

„Hiába vettem már számtalan partin részt, még mindig lázba hoznak az estélyi ruhák – meséli a színésznő, akinek kedvenc divattervezői közé tartozik L'Wren Scott, Azzedine Alaïa, Giorgio Armani és a Dolce & Gabbana is. – A másik viselet, amit hihetetlenül imádok, Isabel Marant megemelt sarkú sportcipői! Nagyon sokan hordják, épp ezért már alig lehet kapni az Államokban – Európába kell, hogy utazzak, ha be akarok szerezni egyet.”

Nos, igen, a spanyol színésznő szinte már elért mindent, amit az életben lehetett, ám még mindig szerény, ami ritka a hollywoodi sztárok körében.

„Imádnak vele dolgozni a rendezők, mert hihetetlenül alázatos, s igen könnyű vele kijönni. Pedro Almodóvárnak ő a múzsája, de Woody Allen is imád vele dolgozni, mert Penelope mindenkit megihlet” – mondja egy filmkritikus.

Penélope híresen nagy rajongója Meryl Streepnek, olyannyira, hogy mikor Penelopé először találkozott a színésznővel, alig kapott levegőt.

„Egyszerűen imádom Merylt, már kiskoromban is ő volt a példaképem. Legelőször, mikor találkoztunk, arcon csókoltuk egymást, azóta csak folyton csókolgatnám! Biztosan azt hiszi, őrült vagyok” – mesélte nevetve A Karib-tenger kalózai sztárja.

Arra a kérdésre, mit szeretne elérni még az életben, csak annyit felelt: „Szeretnék még sok-sok boldogságot az életembe. A 30-as éveim meglepően boldogabban telnek, mint amikor csak 20 voltam. Hamarosan 40 leszek, remélem, az idő múlásával csak egyre boldogabb leszek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek