Starity

Cher Lloyd és barátja már az esküvőt tervezgetik

2012. április 12. 07:07   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az angol X Factorban feltűnt lány és kedvese szeretnének minél előbb összeházasodni.

hirdetés
Cher Lloyd és barátja már az esküvőt tervezgetik

A tehetséges énekesnő, Cher Lloyd bár még csak 18 éves, korához képest igencsak érett gondolkodással bír, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy barátjával, a fodrászként dolgozó Craig Monkkal olyannyira nagy a szerelem, hogy a pár már az eljegyzésen is túl van, és már az esküvőjüket tervezik a fiatalok.

Cher kezén már novemberben észrevették a szemfüles fotósok a szépen csillogó gyémántgyűrűt, ám az énekeső tagadta a híreket, miszerint megtörtént volna az eljegyzés, januárban azonban kiderült, hogy nem pletykáról volt szó, és ezt maga a a sztár barátai is megerősítették.

Ám sokaknak nem nyerte el a tetszését az ötlet, ugyanis a lány megismerkedésük után szinte azonnal odaköltözött kedveséhez, és a lánykérés is a megismerkedésük után csupán fél évvel történt.

„Eljegyeztek, és meg akarok házasodni, amilyen hamar csak lehetséges. Nem tudok tovább várni. Szeretem Craiget, boldoggá tesz engem. Tudom, hogy az egész életemet vele fogom eltölteni" – nyilatkozta az énekesnő a Daily Mirror nevű műsorban.

Cher azt is elárulta, hogy hagyományos esküvőt szeretne fehér ruhával, ám azt is hozzátette, hogy jelenleg az Egyesült Királyságban fut a Sticks+Stones nevű turnéja, így az esküvőre még nyárig várnia kell az ifjú jegyespárnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek