Starity

Alexandra Stan: pincérlányból nemzetközi sztár

2012. április 14. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Négy évvel ezelőtt az egyik legismertebb román énekesnő, Alexandra Stan csak egy közönséges pincérlány volt egy bárban Konstancán. Akkoriban gazdag embereket szolgált ki volt szerelme bárjában.

hirdetés
Alexandra Stan: pincérlányból nemzetközi sztár
Fotó: 1music.ro

Alexandra Stan csak négy évvel ezelőtt tört be zeneiparba, és ekkor ízlelte meg először, hogy milyen is lehet nemzetközi énekesnőnek lenni. Ám úgy látszik, hogy nem felejtette el honnan jött, hiszen ezelőtt volt szerelme bárjában dolgozott, mint pincérlány, de a stílusa azóta is megmaradt.

Alexandra szomszédjai elfecsegték, hogy soha nem volt fényes élete, hiszen családjának nem volt annyi pénze, hogy mindent meg tudjon adni a lánynak. Az emberek egy roppant szorgalmasan dolgozó lánynak ismerték, aki négy évvel ezelőtt volt szerelme, Antonio bárjában szolgált fel egy ideig.

Az énekesnő akkor mondott fel a bárban, amikor szakított volt pasijával. Nem telt el sok idő, és Alexandra jobban elkezdett érdeklődni a zene iránt, és lassan az egyik legelismertebb román énekesnővé nőtte ki magát. Hamar elismert lett nemzetközi szinten is, de az énekesnő egyáltalán nem szállt el magától, elmondások szerint semmit sem változott az elmúlt évek alatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek