Starity

Jessie J alkohol nélkül is jól mulat

2012. április 14. 01:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dalaiból is kivehető, hogy Jessie J egy szabad lélek. Ezt az énekesnő most a világgal is megosztja, hiszen magánéletéről beszélt a Glamour magazinnak.

hirdetés
Jessie J alkohol nélkül is jól mulat

A Glamour magazin most a brit énekesnőt, Jessie J-t hívta meg egy fotózásra, mely alatt az énekesnő beszélt néhány kényes témáról is. A brit sztár egy türkiz ruhában pózolt, valamint egy vadító kék melltartóban is a fotósok elé állt.

Bár az énekesnő sok időt tölt a színpadon és klubokban, ahol az embereket a zenéjével vadítja meg, mikor saját szórakozásáról van szó, a következőket vallja: „Nem vagyok egy nagy bulizó típus. Nem iszok alkoholt azért, hogy jól érezzem magam, ez anélkül is megy nekem. Fiatal vagyok, és egy pohár alkohol nekem bőven elég.”

Ugyanebben az interjúban beszélt szexuális életéről is: „Azt szeretném, ha kevesebbet írnának a szexuális beállítottságról. Ha megismerek valakit, és tetszik nekem, nem veszem figyelembe, hogy az illető fiú vagy lány. Nem kéne soha azért elnézést kérni, ami téged boldoggá tesz.”


Fotó: Glamour

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek