Starity

A-listás sztárokat és híres műsorokat parodizál ki a V.I.P.

2012. április 14. 01:01   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adele, Helena Bonham Carter, Perez Hilton, Simon Cowell, Gordon Ramsay, Natalie Cassidy, Jennifer Aniston – pár név azok közül, akiket kiparodizálnak a Channel 4 nevű csatorna új, nemsokára induló Very Important Person című sketch műsorában.

hirdetés
A-listás sztárokat és híres műsorokat parodizál ki a V.I.P.

Matt Morgan író megelégelte, hogy barátja és volt kollégája, Russell Brand állandóan a sajtó kereszttüzében van, és már nagyon unta, hogy a médiában minden nap ugyanazokról a személyekről, illetve műsorokról lehet olvasni és pletykálkodni, ezért kínjában írt egy forgatókönyvet, amiben a mostani film-, zene- és celebvilág legnagyobbjait figurázza ki.

Ötletével több ország több csatornájánál is jelentkezett, ám mindig visszautasították, míg végül a brit Channel 4 berendelt egy évadot a sketch show-ból, ami április 27-én indul, ám a mai első, médiás szakembereknek tartott vetítésen kiderült, hogy ennek nem lesz jó vége.

Matt története 13 részben, epizódonként 20 percben lesz sugározva, attól függően, hogy kinél mikor telik be a pohár. Az író, aki Russellnek segített befutni Amerikában, állítja, hogy nem szeretett volna megbántani senkit sem, ám annak ellenére, hogy imádja Adele-t, és viccesnek találja Perez Hiltont, már a könyökén jön ki, hogy szinte csak róluk lehet olvasni és hallani a sajtóban, még akkor is, ha a sztárok nem tehetnek arról, hogy a média felkapja őket, és a nyomukban liheg állandóan.

Szándékosan két, eddig alig ismert komikust válogattak be a női és férfi szerepekre, mert tudták, hogy neves amerikai vagy európai színészek egyből nemet mondtak volna, így a 29 éves Morgana Robinson és Terry Mynott fogja alakítani a női és férfi szerepeket.


Adele-lé alakulás
Fotó: Daily Mail

A műsort már most megbotránkoztatónak nevezte néhány kritikus, annak ellenére, hogy Amerika egyből lecsapott a sorozatra, és az egyik, egyelőre meg nem nevezett tévécsatorna hajlandó lenne a későbbiekben sugározni, amennyiben a show nem kap rossz visszajelzést, ami elég bátor döntés annak tekintetében, hogy a műsor nem kíméli a politikusokat sem, illetve viccet csinál a nemek keveredéséből és a szexualitásból is.

Rögtön az első részben láthatjuk, hogy Adele tévészerelőt hív a házába, aki nem tudja megcsinálni a tévéjét, ezért a híres énekesnő és Mathangi „M.I.A.” Arulpragasam együtt mutatnak be neki, Cheryl Cole kvízkérdéseket tesz fel az Amerikai Egyesült Államok elnökének, a magát hermafroditaként hirdető Lady Gaga Victoria Beckhammel együtt nézi egy bolt kirakatát, majd mindketten megbotlanak magas sarkú cipellőik miatt, és egymásra esnek.

A pilotban Kate és testvére, Pippa Middleton esküvőre siet, ám célt tévesztettek, az oltárnál nem William, hanem Elton John és párja áll. A ma bemutatott ízelítőt adó videóban Katy Price a kezén számol, Gordon Ramsay kiabál, Noel Gallagher részegen beszél, ám a lista hosszú: Kerry Katona, Simon Cowell, a Gallagher testvérek, David Attenborough, Jennifer Aniston, Perez Hilton, Helena Bonham Carter, Natalie Cassidy is kifigurázásra kerül.

A show-ban egyébként a nagy nézettségnek örvendő TV-műsorokat is kiparodizálják, mint például Simon Cowell tehetségkutatóit, valóságshow-kat, reggeli és esti híradókat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek