Starity

Külföldi vendégszereplésre utazik Riegel Melinda

2012. április 14. 23:11   |   Szerző: sztarcelebhirek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A csodálatos hangú előadóművészt, akit a budapesti vendéglátóhelyek dívájának aposztrofálnak, fellépésre utazik egy neves hongkongi szórakozóhelyre, ahol egy hétig minden nap műsorozik majd május közepén.

hirdetés
Külföldi vendégszereplésre utazik Riegel Melinda

Melinda a világ minden táján szórakoztatta már a nagyérdeműt. Megfordult Angliában, Ausztráliában, Dél-Afrikában, Mexikóban, de ázsiai kontinensre csak most hívták meg először.

A díva a 80-as, 90-es évek világslágereit fogja énekelni a közönségnek. Hongkongban általában európai énekesnőket hívnak, akiknek a repertoárja több évtized zenei slágereit öleli fel. Az énekesnő már nagyon várja a koncertsorozatot, bár a 33 órás, több átszállással rendelkező úttól azért nagyon fél.

A művésznőnek egyre több felkérése van nem csak Magyarországon, de a határontúli magyar településen, és a távoli kontinensek nagyvárosaiban is. Fellépésein világslágerek, latin, pop és musical dalok is felcsendülnek, így minden korosztálynak örömet tud szerezni dalaival.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek